ep escena del espectaculo kooza del circo del sol
CIRCO DEL SOL

El Cirque du Soleil es va declarar el juny passat oficialment en fallida. Avui es tanca el procés de venda de l'empresa i finalment han estat els creditors els que se l'han quedat i han mantingut Daniel Lamarre com a president, a més de part del consell de direcció de la companyia.

El Cirque du Soleil una de les empreses d'espectacles més famoses del món i entre les institucions més internacionals del Canadà, es va declarar oficialment en fallida el juny passat, ja que comptava amb dificultats financeres des d'abans de la pandèmia.

A partir de llavors es va obrir un període de 45 dies perquè altres entitats puguin presentar ofertes, sobre les quals el Tribunal Superior del Quebec va decidir quina era la guanyadora.

Avui es confirma el tancament del procés de venda, i finalment han estat els creditors els que s'han quedat amb la companyia, en haver fet l'oferta més alta.

Així, eviten la fallida i es preparen per reprendre l'activitat.

A més, des del Cirque du Soleil, ja han anunciat el nomenament de nous membres del consell, i confirmen que Daniel Lamarre seguirà sent el president, a més de part del consell de direcció de la companyia.

L'empresa canadenca va buscar, el passat 30 de juny, la protecció judicial davant els seus creditors en virtut de la Llei d'Acords de Creditors d'Empreses (CA) al Canadà i el Capítol 15 als Estats Units, amb l'objectiu de recapitalitzar-se i evitar la fallida. "El tancament d'aquesta operació permet al Cirque du Soleil disposar de les eines necessàries per tornar a posar en marxa la seva activitat", ha informat la companyia.

El rellançament passa per la reconducció del negoci cap a "millors experiències dels aficionats", un impuls "cap a nous mercats clau" i recolzat per "plans de llançament de nous productes d'avantguarda i oportunitats de concessió de llicències."

Noticias relacionadas

contador