ep edp
EDP RENOVÁVEIS

EDP ​​Renováveis ​​(EDPR) ha subscrit, a través de la seva participada al 100% EDP Renewables North America, un acord de compravenda d'electricitat de 15 anys de durada per a la venda de l'energia que generarà el seu parc eòlic Hidalgo II, situat a l'estat de Texas (EUA), de 50 MW.

  • 12,83€
  • -1,08%

Està previst que el parc eòlic Hidalgo II, adjacent al parc eòlic Hidalgo, que ja es troba operatiu i disposa d'una capacitat de 250 MW, entri en funcionament el 2019, ha informat la companyia lusitana. "Estem molt orgullosos de seguir avançant amb la signatura de nous PPAs (acords de compravenda d'electricitat) que contribueixin a canviar el sistema energètic promovent la creació de nova energia renovable", ha assegurat João Manso Neto, conseller delegat d'EDP Renováveis.

EDPR ja ha garantit més d’1,6 GW en acords d'energia eòlica a llarg termini als EUA per a projectes que es posaran en marxa durant el període 2016-2020.

Gràcies a aquests nous acords, EDPR ha contractat ja més del 90% dels 3,5 GW d'incorporacions de capacitat previstes a escala mundial per al període 2016-2020, tal com es va anunciar al Capital Markets Day del Grup EDP, celebrat al maig de 2016.

Noticias relacionadas

contador