ep economiaempresas- ebro foods gana 3692 millonesprimer trimestre un 15 menosmenores extraordinarios
EBRO FOODS - Archivo
15,96€
  • -0,08€
  • -0,50%

Ebro Foods ha completat l'adquisició a Hain Celestial del 100% de les companyies i actius a través de les quals es desenvolupa el negoci mundial de Tilda. La companyia ha explicat que aquesta adquisició s'emmarca en la seva estratègia d'esdevenir un referent mundial de l'alimentació premium.

Tilda és una marca premium d'arròs, principalment en basmati. Té presència en diversos països dels cinc continents i és especialment reconeguda i rellevant al Regne Unit.

Compta amb dues plantes a Rainham (Regne Unit) i una plantilla de 326 treballadors. Les seves vendes netes durant l'últim any, el juny de 2019, van ascendir fins a 152.600.000 de lliures esterlines, de les quals el 60% es localitzen al Regne Unit i el 92% són de basmati.

Tilda s'ha valorat, a l'efecte de la transacció, en 342 milions de dòlars nord-americans (valor 100% companyia, és a dir, abans de qualsevol eventual ajust per deute i capital circulant).

Ebro Foods ha indicat que, amb aquesta adquisició no només reforça la seva cartera de marques premium mundials al sector de l'arròs, sinó que aconsegueix adquirir una presència en un mercat com el britànic, on aquesta fins ara era testimonial. Addicionalment, Ebro considera que el caràcter internacional de Tilda permetrà un ampli desenvolupament de la marca amb altres productes del grup.

Noticias relacionadas

contador