ep motor  sernauto acuerda con ebay impulsar la digitalizacion del sector de automocion y el mercado
CODY ROGERS - Archivo

La plataforma de comerç en línia eBay ha confirmat que interromprà les seves operacions a Espanya, traslladant-les fora del mercat nacional, després de revisar l'organització del seu negoci al país, segons ha informat a Europa Press fonts de la plataforma de comerç electrònic.

  • 52,02$
  • 1,32%

D'aquesta manera, el web espanyola (www.ebay.es) serà gestionada per un equip europeu a partir de l'1 de juliol. "Volem garantir a la nostra comunitat de venedors i compradors espanyols que eBay no preveu sortir del mercat espanyol i continuarà proporcionant-los el millor suport possible, com ja fem en altres mercats europeus", ha recalcat la multinacional.

La plataforma de comerç en línia ha indicat que entén que aquesta decisió ha suposat un impacte en l'equip que té a Espanya. "Per això, hem dut a terme un procés conjunt de negociació, assolint un acord beneficiós tant per a la companyia, com per als treballadors", ha subratllat la multinacional.

Segons ha avançat aquest divendres el portal Ecommerce News, les operacions de la filial espanyola es gestionaran des de Dublín, seu europea de la multinacional d'origen nord-americà, mentre que els 19 empleats que la companyia ha mantingut a la seva seu de Madrid no seran reubicats.

contador