• L'aerolínia ja va anunciar a inicis d'aquest any la contractació de 450 pilots
ep avioneseasyjet
EASYJET

easyJet ha anunciat aquest dilluns la contractació d'1.200 tripulants de cabina en un procés de selecció que comença aquesta mateixa setmana i que serà el major de la seva història, segons ha destacat la pròpia companyia en un comunicat.

  • 4,91£
  • -1,39%
Actualment, la plantilla d' easyJet engloba 6.900 tripulants de cabina

"Les noves incorporacions volaran en la moderna flota d'avions Airbus, incloent-hi la recent incorporació de l'A320Neo, i tindran accés a formacions de qualitat, així com a oportunitats professionals dins de la companyia", ha assenyalat l'aerolínia. easyJet va anunciar a inicis d'aquest any la contractació de 450 pilots. Actualment, la seva plantilla engloba 6.900 tripulants de cabina.

Els interessats poden presentar-se com a candidats en careers.easyjet.com, i les noves incorporacions es formaran mitjançant una sèrie de cursos online abans de començar les demostracions pràctiques en procediments de seguretat i primers auxilis, que es desenvoluparan al llarg de tres setmanes.

easyJet va anunciar la passada setmana l'engegada d'easyJet Europa, nova aerolínia amb seu comunitària, concebuda davant els riscos operacionals del 'Brexit'.

Noticias relacionadas

contador