• Té previst operar una programació reduïda en Tegel a l'hivern i més completa a partir de l'estiu de 2018
ep avioneasyjet
TIM ANDERSON

easyJet ha anunciat el llançament de tres noves rutes que connectaran l'aeroport de Berlín Tegel amb Madrid, Palma de Mallorca i Fuerteventura. Aquestes se sumaran als vols que ja opera des de la seva base a l'aeroport de Berlín Schönefeld.

  • 4,91£
  • -1,39%
easyJet ja opera 10 rutes des de l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas a Londres, París, Milà, Ginebra, Edimburg i Lisboa

L'aerolínia britànica de baix cost, que amb aquesta nova base es converteix en la primera companyia aèria de la capital alemanya, preveu operar una programació reduïda en Tegel durant la temporada d'hivern i més completa a partir de l'estiu de 2018, segons ha explicat en un comunicat.

Així mateix, també des de diumenge que volarà entre Palma i Berlín Tegel amb dues freqüències diàries. Des de l'aeroport de Berlín Schönefeld ja ofereix una connexió diària amb l'aeroport de Son Sant Joan de Palma de Mallorca, a més de connexions amb 24 destinacions europees, on destaquen ciutats com Londres, Venècia, Nàpols i París.

La ruta Fuerteventura-Berlín Tegel està disponible des del proper dissabte 3 de febrer, amb una freqüència setmanal. Aquesta ruta suposarà la novena connexió europea de easyJet entre Fuertevenrura i grans capitals del Vell Continent, entre elles París, Londres, Milà, Ginebra i Hamburg.

easyJet assenyala que aquestes tres noves rutes s'emmarquen dins de l'estratègia de la companyia d'invertir en posicions número un en els aeroports principals d'Europa que permet a la companyia operar la principal xarxa de curt i mig radi des de Tegel.

Noticias relacionadas

contador