ep imagenla juntaaccionistasduro felguera
EUROPA PRESS.

Duro Felguera continua amb el seu ral·li alcista. Aquest dimarts s'ha disparat un 47,25% fins als 0,29 euros, després que dilluns tanqués amb una pujada del 232%. La companyia està en procés d'una ampliació de capital i fonts coneixedores de la situació apunten que el Govern asturià està pressionant el seu rival TSK perquè salvi Duro Felguera.

  • 0,55€
  • -1,09%

Duro Felguera està immersa en una ampliació de capital clau per al seu futur: si no aconsegueix captar 125 milions, els bancs creditors la portaran a concurs. La possibilitat que TSK entri al capital de Duro Felguera va fer que dilluns pugés amb força i que aquest matí continuï amb el seu ral·li.

TSK és la competència directa de Duro Felguera i també és una enginyeria asturiana, de manera que l'Executiu del Principat està negociant perquè hi posi el capital que necessita la companyia, segons assenyalen fonts internes del procés a Bolsamanía.

TSK només estaria disposada a ajudar Duro Felguera a canvi de control de l'empresa. De fet, després de la injecció econòmica, un segon pas podria ser una fusió entre les dues companyies asturianes, encara que, de moment, les fonts indiquen que no hi ha cap decisió presa.

La pressió del Govern d'Astúries respon a la falta d'interès entre els inversors per entrar al capital de Duro Felguera i el futur de l'empresa cada vegada és més negre.

Noticias relacionadas

contador