ep junta generalaccionistasduro felguera 2019
EUROPA PRESS
0,56€
  • 0,00€
  • 0,00%

Duro Felguera s'ha disparat un 26,87% en ple debat sobre la seva viabilitat financera. L'enginyera asturiana va protagonitzar un vigorós rebot la passada setmana després de la seva anterior caiguda i va aconseguir espantar, almenys parcialment, el fantasma del concurs de creditors.

La companyia va assegurar llavors en un fet rellevant enviat a la CNMC que seguia "gestionant la seva situació financera en un entorn cada vegada més complex".

A la recerca d'un revulsiu borsari. Així segueix Duro Felguera que es va encomanar al seu 'contrasplit' a l'espera d'aconseguir així revitalitzar el seu atractiu i cotització al parquet. Res més lluny de la realitat.

El 10 de juliol Duro Felguera va estrenar nova cotització amb un lleu rebot. Dues setmanes més tard, l'enginyeria ha cedit pràcticament la meitat d'aquesta, especialment després d'encadenar fins a vuit sessions en vermell just una jornada després de dur a terme l'esmentat 'contrasplit'.

Duro Felguera segueix apel·lant al fet que, fa un any, va arribar a un acord de refinançament amb els seus creditors. A dia d'avui, la companyia apunta que "manté un procés de negociació constant amb els seus bancs per reestructurar el seu deute i obtenir els recursos i avals necessaris".

Des d'un punt de vista tècnic, l'analista de Bolsamanía J.M. Rodríguez destaca que la companyia va marcar nous mínims històrics aquesta mateixa setmana.

contador