ep duro felguera - sede centralgijon
CEDIDA

Duro Felguera es dispara en borsa aquest dimecres (+23%) després d'anunciar ahir, després del tancament, que havia aconseguit el suport del 100% dels creditors per al seu refinançament.

  • 0,54€
  • -0,55%

En un fet rellevant remès aquest dimarts a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), Duro Felguera va assenyalar que "amb aquesta data s'ha produït l'adhesió de noves entitats, arribant al 100% del deute financer". La companyia ha arribat a pujar aquest matí més d'un 40%.

Des del grup recorden al fet rellevant que "el Consell d'Administració havia acceptat els termes i condicions del refinançament remesos per les entitats financeres participants en el procés, i queda condicionada a noves adhesions d'entitats, en almenys el 90% del total del deute financer".

Duro Felguera va tancar aquest dimarts amb caigudes del 2%. La volatilitat és la tònica en els títols d'aquesta companyia que, tot i aconseguir el suport dels bancs, encara no ha aconseguit que cap gran inversor aposti per ella. Tal com Bolsamanía informava fa uns dies, el problema en Duro Felguera és que Fidentiis sigui capaç de trobar algun inversor que hi posi 125 milions d'euros.

D'altra banda, la companyia ha convocat una junta extraordinària el 25 de juny per aprovar la capitalització de deute per 233 milions, un cop culminat l'acord amb la banca per al seu refinançament. En concret, la junta donarà llum verda a una emissió d'obligacions convertibles en accions 'Classe A' per un import de 90.730.000 d'euros i a una altra emissió de deute convertible en títols 'Classe B' per un import de 142,27 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador