duro felguera kuwait
Duro Felguera

Duro Felguera ha anunciat la finalització de la seva participació a l'obra de construcció de vuit tancs de gas natural liquat (GNL) a Kuwait, al complex petroquímic d'Al Zour. Es tracta de la refineria amb més capacitat per a emmagatzematge i regasificació de GNL del món, i la primera planta permanent d'importació de GNL a Kuwait.

  • 0,55€
  • 1,85%

Felguera-IHI, filial de Duro Felguera especialitzada en plantes d'emmagatzematge de combustibles, tancs d'emmagatzematge de GNL i equips d'emmagatzematge, va finalitzar el 28 d'abril passat el servei que ha prestat durant els últims sis anys a Wood, el responsable del PMC del projecte, i a Kuwait Integrated Petroleum Industries Company (Kipic), el client final. Els dos clients han expressat la seva satisfacció amb la tasca de Duro Felguera a la construcció dels vuit tancs d'emmagatzematge, ha dit l'empresa en una nota.

Felguera-IHI ha prestat servei amb el seu personal especialitzat tant en remot com presencialment a l'obra, en una primera etapa d'alta mar entre maig del 2016 i maig del 2019, on es va realitzar el control de tota la part d'enginyeria, i una segona etapa en terra ferma d'octubre del 2017 fins a l'abril del 2022 en què ha disposat personal per al seguiment i control de l'obra de tancs, des de la construcció fins al seu precomissionat i comissionat.

Noticias relacionadas

contador