ep duro felguera - sede centralgijon
CEDIDA

El consell d’administració de Duro Felguera (+2%) ha aprovat la proposta per refinançar el seu deute, segons un comunicat enviat per l'enginyeria asturiana a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) aquest divendres. Un refinançament que, no obstant això, queda condicionat a comptar almenys amb el 90% del suport de la banca creditora abans del proper dilluns.

  • 0,56€
  • 2,40%

"La proposta de termes i condicions del refinançament rebuda per la Societat el 5 de maig passat de 2018, que compta amb el suport d'una àmplia majoria de les entitats participants que supera el 75%, ha estat aprovada pel Consell d'Administració durant la sessió de 10 de maig de 2018", ha anunciat el grup aquest divendres.

L'enginyeria asturiana té fins dilluns per fer-se amb els suports restants

Així mateix, reconeix que el refinançament queda "condicionat a noves adhesions d'entitats, en almenys el 90% del total del deute financer i que hauran de rebre abans del proper dia 14 de maig de 2018". Segons va comunicar la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), la proposta de refinançament seria analitzada pel consell d'administració de Duro Felguera durant la seva pròxima sessió, com finalment ha passat.

Entre d'altres instruments, el grup preveu la realització d'una ampliació de capital de 125 milions d'euros, a la qual el refinançament quedarà condicionada.

Prèviament i immediata anterior a l'ampliació de capital, es realitzaria una operació d'ajust patrimonial i, d'acord amb el que preveu el refinançament en curs, un ajust de deute que acabarà fixant-se a nivells "sostenibles" a l'entorn de 85 milions d'euros, amb un termini de venciment a cinc anys, i línies d'avals per a nous projectes per un total de fins a 100 milions d'euros.

Dins de la proposta de refinançament, s'emetran obligacions convertibles en dues classes, 'A' i 'B', amb un termini màxim de cinc anys que seran subscrites i desemborsades per les entitats financeres mitjançant la conversió de deute per 233 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador