europac portada
16,80€
  • 0,00€
  • 0,00%

La britànica DS Smith traurà de Borsa Europac després de la liquidació de l'operació de compra forçosa de les accions que no han acceptat l'oferta pública d'adquisició (OPA), per les quals pagarà 16,80 euros, el mateix preu que el de la oferta, segons ha informat aquest dimarts a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

En concret, DS Smith s'ha comprat el 98,83% del capital d'Europac en l'OPA que havia llançat sobre el 100% de l'accionariat de la companyia. L'oferta de DS Smith, que suposava una contraprestació de 16,80 euros per acció, xifra que llança un import total de 1.667 milions d'euros, ha estat acceptada per un total de 98.074.000 de títols.

L'oferta de DS Smith suposava una contraprestació de 16,80 euros per acció, xifra que llança un import de 1.667 milions

Segons la britànica, l'oferta ha tingut resultat positiu, en haver-se complert les condicions a les quals estava subjecta. Així, DS Smith ha assenyalat que es donen els requisits per a la realització de les compravendes forçoses previstes.

El passat mes de juliol, DS Smith va llançar una OPA per quedar-se amb el 100% d'Europac. L'oferta de la britànica comptava ja amb el suport d'accionistes que representaven el 52,83% del capital social de la companyia, entre ells els fundadors del grup, la família Isidro Rincón.

Així mateix, Europac havia acceptat l'oferta amb totes les accions pròpies en autocartera, que ascendien a un total 6.090.000 d'accions, equivalents a un 6,14% del capital social, d'acord amb el compromís subscrit amb DS Smith.

El novembre, el consell de la CNMV va autoritzar l'oferta en entendre ajustats els seus termes a les normes vigents i considerar suficient el contingut del fullet explicatiu presentat després de les últimes informacions incorporades amb data del 21 de novembre de 2018.

Noticias relacionadas

contador