ep fbricadogimasnou barcelona
EUROPA PRESS

Dogi (+1%) ha venut la seva línia de negoci de servei d’estoc (stock service) de teixits per a confeccionistes del Nord d'Itàlia i de la costa oest dels Estats Units desenvolupada per la seva filial Qualitat Tècnica Tèxtil (QTT). Una operació que s'ha tancat per un import d’1,5 milions d'euros, segons ha anunciat la companyia a través d'un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 0,34€
  • -3,11%

La companyia ha ressaltat que aquesta desinversió té un impacte positiu sobre els resultats del grup de 0,63 milions d'euros anualitzats i és una millora addicional sobre el pla de millora de 4,4 milions d'euros presentat al passat 10 de maig.

El grup segueix amb la seva política estratègica de desinversions que, en aquest cas, afecta Itàlia i els EUA

La transacció contempla la transmissió de la filial nord-americana de QTT i del fons de comerç del negoci de servei d’estoc (stock service) desenvolupat pel grup QTT a Prato (Itàlia).

Aquesta divisió venuda representava aproximadament una tercera part del negoci de QTT, encara que amb un resultat brut d'explotació (EBITDA) negatiu i amb una "important" inversió en estocs.

A més, dins de la revisió estratègica, aquesta divisió no es considerava clau per al grup Dogi, ja que no presentava sinergies amb les altres activitats del grup.

El preu total de l'operació puja als 1,5 milions d'euros, dels quals 0,662 milions es pagaran per l'adquirent mitjançant el lliurament de 149.442 accions de Dogi. Com a part de l'operació s'ha acordat traspassar a l'adquirent saldos de clients i proveïdors de QTT, d'imports similars, així com tot el personal i les despeses associades a la branca d'activitat.

La resta de la unitat de negoci de QTT de disseny, desenvolupament i comercialització de teixits per a la moda presta (fast fashion) s'integra a l'estructura del grup.

Noticias relacionadas

contador