ep economiafinanzas- philipp gossow cesaconsejeroejecutivodeutsche bankentran oppenlnderaram
DEUTSCHE BANK - Archivo

El 7 de juliol, Deutsche Bank va anunciar una dura retallada de plantilla de 18.000 llocs de treball en el termini de tres anys. Mentre els treballadors de l'entitat germana tractaven de digerir la notícia, els alts directius de la seva seu de Londres es feien vestits a mesura per valor de 1.800 dòlars.

  • 14,96€
  • 2,68%

La notícia ha transcendit aquest mateixa setmana, quan dos sastres van ser fotografiats abandonant l'edifici de ‘la *City’ coincidint amb l'anunci dels acomiadaments massius que s'executaran fins a 2022. Originalment, van ser confosos amb treballadors que havien rebut la seva quitança, però després s'ha sabut que, en realitat, havien estat confeccionant la vestimenta per als executius de Deutsche Bank que no estan afectats per la reestructuració, segons Financial News.

El propi conseller delegat del banc alemany, Christian Sewing, ha hagut de sortir al pas de la polèmica i assegurar que els directius han estat represos. "Que algú deixi que un sastre vingui aquest dia és una falta de respecte", va dir Sewing en una entrevista amb el periòdic alemany Handelsblatt el dijous. "De cap manera és aquest comportament d'acord amb els nostres valors".

Quan se li va preguntar si hi hauria alguna conseqüència personal, Sewing només va dir que va cridar als dos "col·legues" involucrats i va discutir l'incident amb ells. "Suposo que, en qualsevol cas, no oblidaran la meva trucada telefònica", va dir Sewing, suggerint que els va caure una bona brega.

L'entitat va anunciar el diumenge "una transformació radical" de les seves oficines de Londres, Nova York i Tòquio, a través dels citats acomiadaments que suposaran una retallada a la seva banca d'inversió. Per a facilitar la seva eliminació, el banc crearà una nova Unitat d'Alliberament de Capital per a gestionar la reducció eficient dels actius relacionats amb les esmentats activitats comercials que s'estan eliminant o reduint i que representen 74.000 milions d'euros en actius ponderats per risc i 288.000 milions d'euros a 31 de desembre de 2018.

Com a conseqüència, el banc anticipa unes pèrdues netes de 2.800 milions d'euros en els seus comptes del segon trimestre com a resultat dels càrrecs de reestructuració.

Noticias relacionadas

contador