nike-bat-le-consensus-mais-decoit-avec-ses-marges
95,74$
  • 0,90$
  • 0,95%

Mark Parker passa a engrossir la llista dels molts consellers delegats que estan abandonant els seus llocs durant els útlims temps. El CEO de Nike se'n va després de 13 anys dirigint l'empresa esportiva, segons ha anunciat la companyia aquest dimarts.

Parker, de 64 anys, ha estat empleat de Nike des de 1979, i va ser ascendint a poc a poc a les files de l'empresa i ocupant llocs com a dissenyador de productes i president de marca conjunta. El 2006, va ser nomenat conseller delegat.

La sortida de Parker té lloc al mateix temps que Nike busca elevar la seva presència en altres mercats fora del nord-americà i el xinès, potser per evitar precisament (i tot el possible) la guerra comercial entre els dos països. Al seu comunicat, Nike assegura que estan en "un moment emocionant" i veuen "una gran oportunitat de creixement en el futur".

Al seu torn, la fabricant nord-americana assegura que es troba immersa en "l'acceleració de la nostra transformació digital per aprofitar l'impacte positiu de la nostra ofensiva".

ADIDAS VS NIKE

L'analista de Bolsamanía, César Nuez, va posar recentment ambdues fabricants de roba esportiva a competir tècnicament. El veredicte va ser el següent: "A dia d'avui creiem que Nike és millor opció que Adidas per a una presa de posicions immediata".

"L'objectiu de pujada el podríem situar tranquil·lament als 100 dòlars, preus als quals podria arribar abans que acabi l'any", ha postil·lat.

contador