dl diageo plc dge consumer staples food beverage and tobacco beverages distillers and vintners ftse 100 premium 20230328 1651
Sharecast graphic / Josh White

Diageo, el fabricant de Guinness, Smirnoff i Johnnie Walker, ha anunciat aquest dijous un programa de transformació empresarial de cinc anys en col·laboració amb SAP i IBM. La iniciativa busca redissenyar els processos de Diageo als 180 països on opera.

  • 28,32£
  • -0,65%

IBM

  • 167,56$
  • 0,25%

SAP

  • 176,68€
  • 0,35%

L'acord revolucionarà l'entorn de TI de la companyia mitjançant la introducció de processos intuïtius impulsats per tecnologia "líder al mercat", cosa que proporcionarà més informació a l'empresa perquè aquesta pugui "prendre millors decisions i més ràpid". L'empresa ha assenyalat en un comunicat que la unió pretén incrementar "la resiliència empresarial de Diageo a través d'un panorama extern en constant evolució", i millorarà la seva oferta de servei al client "i ajudarà la companyia a adaptar-se a una base de consumidors que canvia ràpidament”.

La intenció és fer un canvi a RISE amb SAP S/4 HANA Cloud, amb el suport d'IBM Consulting, per simplificar la seva infraestructura de TI. Això permetrà fer un seguiment de les comandes en temps real a escala global. Així mateix, transformarà les capacitats d'elaborar informes de rendiment de Diageo, i donarà a la companyia una millor visió de les oportunitats de comerç i creixement.

Lavanya Chandrashekar, directora financera de Diageo, ha destacat que la unió amb IBM i SAP "demostra la nostra inversió contínua en transformació digital", i permetrà "una major agilitat en la manera com responem a les necessitats globals dels nostres consumidors i clients". A més, ha assenyalat que els proporcionarà "informació processable de categoria mundial i capacitats de dades millorades per recolzar el creixement, alhora que ens permet ser més eficients a les nostres operacions".

Per part seva, Ryan Poggi, director general de SAP Regne Unit i Irlanda, ha opinat que l'èxit en la indústria de béns de consum d'avui dia "radica a navegar per cadenes de subministrament impredictibles, gestionar la volatilitat macroeconòmica en curs i anar un pas per davant de les demandes tan canviants dels clients”.

Per acabar, Rahul Kalia, soci gerent d'IBM Consulting, Regne Unit i Irlanda, ha recordat que la indústria "s'esforça per abordar els desafiaments plantejats per les pressions inflacionàries i les interrupcions de la cadena de subministrament", mentre busca oferir productes "i serveis excepcionals per als seus clients i consumidors”, per la qual cosa IBM ha mostrat la seva alegria per “associar-se amb Diageo i SAP per aportar la nostra experiència global en transformació empresarial i digital”.

contador