ep logoun supermercado diauna pared
Marta Fernández Jara - Europa Press - Archivo

Dia

0,01€
  • 0,00€
  • 1,57%

Dia ha nomenat nou director comercial del grup Dawid Jaschok, que reportarà al conseller delegat de la companyia, Karl-Heinz Holland, i serà membre del comitè executiu de la cadena de supermercats, segons ha informat aquest dilluns la companyia.

Jaschok aportarà a l'equip de Dia experiència en la creació de negocis i en la gestió del creixement, així com en el disseny d'una oferta comercial que sigui rellevant per al consumidor modern i per als nostres clients. El nou director comercial del grup té més de 19 anys d'experiència en proveïment, vendes i màrqueting, treballant amb les empreses de distribució més competitives d'Europa, com a responsable del seu rendiment en múltiples mercats i en diferents etapes de desenvolupament.

Durant els últims cinc anys, ha dissenyat i construït amb èxit un innovador format de venda al detall omnicanal de productes no alimentaris, alhora que ha assessorat a una àmplia gamma de marques minoristes internacionals. Ara, liderarà i complementarà l'equip existent, que la companyia continua definint per afrontar amb èxit els reptes als quals s'enfronta.

En el seu nou lloc, Jaschok treballarà a nivell de grup l'estratègia comercial, de màrqueting i de comerç electrònic, per garantir l'oferta més adequada i atractiva per als clients, així com per desenvolupar un nou format de distribució que garanteixi la sostenibilitat del negoci en el futur.

"Estic encantat que Dawid s'hagi unit al nou equip directiu de Dia i espero veure el seu talent i coneixements adquirits al llarg de tota la seva trajectòria. Sé que els equips trobaran en ell un gran líder que combina visió amb una forta ètica del treball, Dawid aportarà energia renovada i se centrarà en l'excel·lència i en la innovació, dos aspectes que ens beneficiaran a tots", ha subratllat Karl-Heinz Holland.

contador