ep archivo   imagen de un la entrada de un supermercado dia market en madrid
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Dia reforça les promocions amb productes a 1 i 2 euros. Amb això, la cadena de supermercats assegura que els clients podran estalviar fins a un 25% a la cistella de la compra. Aquestes ofertes estaran disponibles del 10 al 16 de gener a botigues físiques, a través de la pàgina web i l'app i se sumen als descomptes exclusius dels socis del ClubDia.

Dia

  • 0,01€
  • -0,75%

Concretament, la companyia llança una campanya de promoció de prop de 200 productes de diverses categories, des de frescos, begudes o conserves fins a productes d'higiene corporal, a preus fixos d'1 o 2 euros.

A més, la companyia llança periòdicament promocions i cupons personalitzats per als clients amb el ferm objectiu de ser un aliat per a l'estalvi a la cistella de la compra. Des d'ofertes especials, promocions setmanals a més de 100 productes, especialment frescos, fins a descomptes del 40% en els seus productes favorits.

Els socis del ClubDia també gaudiran de promocions especials en els productes favorits i podran estalviar fins a 500 euros en les compres anuals gràcies al programa d'aliances amb empreses líders com MAPFRE, Endesa, Booking, Galp o Legalitas.

Noticias relacionadas

contador