ep fachada de siemens gamesa en zamudio bizkaia
EUROPA PRESS

El banc alemany Deutsche Bank ha retallat aquest dimecres la seva recomanació sobre Siemens Gamesa de comprar a mantenir i ha baixat el preu objectiu fins al preu de l'OPA d'exclusió de Siemens Energy (18,05 euros).

  • 18,05€
  • 0,00%

Deutsche considera que és el moment adequat perquè Siemens Gamesa s'integri a la seva matriu Siemens Energy. Cal recordar que l'entitat va baixar el preu sobre Siemens Gamesa de 21 euros a 20 euros el 21 d'abril passat a l'espera que Siemens Energy n'anunciés la presa de control, i que preveia que Siemens Energy pagués 19 euros per cada acció de Siemens Gamesa.

"Encara que havíem previst un preu de compra de 19 euros, considerem que l'oferta és justa, ateses les advertències recents sobre els beneficis de Siemens Gamesa, els actuals problemes de la cadena de subministrament i les limitacions del balanç", indiquen aquests analistes.

El preu de l'oferta representa una prima d'un 28% respecte a l'últim preu de tancament de l'acció, no afectat per aquesta operació, del 17 de maig.

"Com que les accions cotitzen ara a prop del preu de l'oferta, rebaixem la nostra qualificació a mantenir. El nostre preu objectiu revisat se situa al de l'oferta de 18,05 euros. Els principals riscos a l'alça i a la baixa inclouen un augment del preu d'adquisició o una cancel·lació de la transacció", afirmen aquests experts.

Siemens Energy va comunicar aquest dimarts, en el transcurs del Capital Markets Day, que té intenció de llançar l'OPA de manera formal al setembre i que preveu excloure Siemens Gamesa de cotització al novembre.

Noticias relacionadas

contador