• "Hem establert les bases perquè Deustche Bank pugui aconseguir de nou bons resultats", va assegurar el president de la companyia, John Cryan
john-cryan
El president de Deutsche Bank, John Cryan

El primer banc alemany, Deutsche Bank, va tenir fins al març un benefici net atribuït de 575 milions d'euros, un 143% més que durant el mateix període de 2016, després de reduir costos, provisions i guanyar clients. Són els primers resultats del banc alemany després de l'ampliació de capital de 8.000 milions d'euros. En l'obertura, la seva cotització ha caigut un 2,2%.

  • 15,01€
  • -0,62%

Per la seva banda, el benefici net atribuïble a accionistes de Deutsche Bank i components addicionals de renda variable van augmentar un 167% fins als 571 milions d'euros. La xifra de negoci de Deutsche Bank entre gener i març va arribar als 7.346.000 d'euros, un 9% menys que un any abans, mentre que la partida destinada a proveir el risc de crèdit va baixar un 56,2%, fins a 133 milions d'euros .

El conseller delegat de l'entitat, John Cryan, va expressar la seva satisfacció amb els resultats del banc al començament de 2017 i va destacar que "els esforços per retallar costos estan començant a donar fruit", mentre que l'entitat ha reduït la seva complexitat de manera significativa.

"Hem posat les bases sobre les que Deutsche Bank pot novament aconseguir bons resultats", va afegir Cryan. Deutsche Bank va aconseguir una ràtio de capital bàsic CET1 de l'11,9% el primer trimestre, lleugerament per sobre del trimestre anterior, tot i que si es té en compte l'ampliació de capital de 8.000 milions d'euros realitzada el març passat la ràtio CET1 pujaria al 14,1% a 31 de març de 2017.

Noticias relacionadas

contador