ep archivo   deutsche bank en una imagen de archivo
DEUTSCHE BANK - Archivo

Deutsche Bank defensa la seva decisió de mantenir les seves operacions a Rússia, perquè considera que no és "pràctic" tancar el seu negoci al país, malgrat els moviments similars que estan duent a terme altres entitats per distanciar-se de Rússia després de la seva invasió a Ucraïna.

  • 15,83€
  • -1,42%

"Som allà per donar suport als nostres clients. Aleshores, a efectes pràctics, aquesta no és una opció que estigui disponible per a nosaltres. Tampoc seria el correcte en termes d'administrar aquestes relacions amb els clients i ajudar-los a manejar la seva situació", ha assenyalat el director financer del banc alemany, James von Moltke, en declaracions a CNBC.

Tot i això, reconeix que el banc estaria disposat a reconsiderar la seva posició en cas que la situació política s'intensifiqui encara més i els seus clients a Rússia, la majoria multinacionals, deixin d'operar al país. "Per descomptat, haurem de veure com evoluciona aquesta situació i considerar la nostra posició a Rússia a mesura que obtinguem més claredat quant a la direcció del viatge aquí", ha dit.

A més, Deutsche Bank ha intentat tranquil·litzar els inversors que la seva exposició a Rússia és "molt limitada".

contador