deliveroo portada

Accidentat debut de Deliveroo en la Borsa de Londres. Les accions de l'empresa d'enviament de menjar a domicili cauen entorn d'un 30% aquest dimecres eclipsant així el salt al parquet de la major OPV d'Europa fins al moment aquest any.

Deliveroo ha sortit a borsa als 3,9 lliures esterlines per acció, el mínim esperat dins de la forqueta de preus marcada per la pròpia companyia.

La idea inicial del grup era establir una forqueta que fos des de les 3,90 lliures fins a les 4,60, però aquest dilluns informava que la baixava fins a les 3,90-4,10 per la "volatilitat" del mercat.

Goldman Sachs i JP Morgan han actuat com a coordinadors de l'operació, i s'han sumat a Merrill Lynch International, Citigroup Global Markets Limited, Jefferies International Limited i Numis Securities Limited com bookrunners conjunts de l'OPV.

Amazon es manté com a accionista principal d'una companyia que s'ha vist sobrepassada per notícies com aquella decisió del jutge que atorgava als riders d'Uber el rang de treballadors, la qual cosa al seu torn posava en escac la sostenibilitat del seu model de negoci i la rendibilitat d'aquest.

contador