ep decathlon envio en dos horas
DECATHLON

Decathlon impulsa la seva aposta per l'omnicanalidad amb la posada en marxa d'un servei d'entrega a domicili en franges de dues hores, segons ha informat l'empresa en un comunicat. En concret, la companyia ha explicat que aquest servei arriba per oferir als seus clients una "experiència de compra única també en el canal en línia".

Aquesta iniciativa, que es va testar a principis d'any a Madrid, València, Vigo i Tenerife, s'ha implantat ja a Barcelona, ​​Tarragona, Girona, Saragossa, Sevilla, Lleida, Valladolid, Mallorca i Gran Canària, mentre que estarà operativa al llarg d'octubre a Alacant, Castelló, Múrcia, Cartagena, Bilbao, Sant Sebastià i Màlaga.

Els clients que facin les seves comandes podran escollir en quina franja horària volen rebre-les al seu domicili

D'aquesta manera, el servei d'enviament en dues hores tindrà un cost a partir de 6,99 euros i els clients que facin les seves comandes podran escollir en quina franja horària volen rebre-les en el seu domicili. Les franges disponibles són de 11.00 a 13.00 hores, de 15.00 a 17.00 hores, de 18.00 a 20.00 hores i de 20.00 a 22.00 hores de dilluns a dissabte.

D'aquesta manera, la companyia seguirà oferint als usuaris la possibilitat de realitzar comandes en línia des de les seves botigues en accedir a tota l'oferta de productes i serveis de www.decathlon.es, i de triar el mètode de lliurament que millor s'adapti a les seves necessitats.

Decathlon compta a l'actualitat amb més de 11.500 col·laboradors i més de 165 botigues. La xarxa logística la conformen cinc centres logístics regionals i dos centres continentals.

contador