• Degut al mal comportament del seu negoci a Espanya i dels productes Activia
  • Afirma que segueix treballant per optimitzar les seves eficiències i els seus costos
danone

Danone, la companyia francesa especialitzada en la venda de productes làctics, cau un 3% en el Cac 40 de París, després de llançar un advertiment sobre els seus resultats. En concret, l'empresa ha retallat la seva previsió anual de vendes, a causa d'un comportament pitjor de l'esperat dels seus negocis a Europa.

  • 58,34€
  • 0,41%

En un comunicat publicat a la seva pàgina web, Danone explica que la seva divisió a Europa registrarà uns resultats del quart trimestre per sota de l'esperat, a causa d'un comportament més negatiu del previst a Espanya. A més, les vendes dels productes Activia tampoc estan sent tan bones com s'esperava.

Danone espera ara que el creixement de les vendes en 2016 sigui lleugerament per sota de l'objectiu del 3% al 5%

"En el quart trimestre, el comportament d'Activia, al costat de les pitjors condicions a Espanya, han impactat els resultats del negoci diari a Europa", explica Danone en el comunicat. "La implementació de la nova identitat de marca de Activia a Europa ha estat ben rebuda pels consumidors. No obstant això, l'execució local està sent reorganitzada i els equips han començat a implementar-la país per país", afegeix el grup francès.

"Com a resultat, Danone espera ara que el creixement de les vendes en 2016 sigui lleugerament per sota de l'objectiu (entre el 3% i el 5%) i aconseguir un marge recurrent operatiu per sobre de l'objectiu (entre 50 i 60 punts bàsics".

Danone afegeix en el seu comunicat que "durant un any amb un escenari volàtil i complex, Danone s'ha centrat en la disciplina del seu desplegament de recursos per recolzar les oportunitats estratègiques de creixement. A més, Danone continua treballant en l'optimització de costos i eficiències".

Noticias relacionadas

contador