ep archivo   la consejera delegada de bankinter maria dolores dancausa durante la presentacion de 20220112124004
BANKINTER - Archivo

"No ens plantegem comprar absolutament res. Tenim projectes de creixement molt bonics i capacitat de continuar creixent. La nostra intenció és seguir en solitari". Són les declaracions de la consellera delegada de Bankinter, María Dolores Dancausa.

  • 7,25€
  • -0,38%

Sobre Portugal, ha assenyalat que "tenim una gran capacitat de creixement orgànic, però no estem plantejant adquirir cap entitat ni cap cartera d'actius".

Per part seva, Jacobo Díaz, director financer, ha assenyalat que "les condicions del compte nòmina estan inalterades. No es tocaran i seguirà sent l'estrella de la nostra activitat comercial".

Díaz ha afegit que "esperem que durant el 2022 els tipus d'interès a la zona euro segueixin sent negatius", malgrat les pressions inflacionistes que afronta l'economia europea.

Dancausa ha precisat que "el nostre pla de negoci està fet sense contemplar pujades de tipus. Si pugen els interessos, ens vindria molt millor, però no ho esperem".

Sobre l'evolució de l'acció del banc, ha reconegut que "és possible que se m'anés la mà en anticipar els 9 euros per acció, però ho segueixo mantenint perquè confio en el potencial del banc i espero veure-ho".

Per part seva, Díaz ha precisat que "el nostre valor teòric comptable és superior que el 2018. El que passa és que el mercat no ho està valorant. És una qüestió de condicions de mercat i estem convençuts que aquesta opció és realista".

Qüestionada per una possible oferta de criptomonedes als seus clients, Dancausa ha comentat que "a dia d'avui, no ens ho plantegem, perquè ens sembla un mercat especulatiu. El seguim a prop, però en aquests moments no ho contemplem pel risc regulador" .

Finalment, Dancausa ha assenyalat que “no crec que estiguem veient una bombolla immobiliària a Espanya”. Sobre les comissions, ha assenyalat que "el nostre objectiu és cobrar pels serveis on creguem valor, com ara els fons d'inversió o la gestió d'actius".

Noticias relacionadas

contador