ep archivo   la consejera delegada de bankinter maria dolores dancausa durante la presentacion de 20220627102203
BANKINTER - Archivo

"No ens plantegem canviar la nostra política de dividends, seguirem amb un pay out del 50% en efectiu i no necessitem canviar-la".

  • 7,51€
  • -1,37%

Així de contundent s'ha mostrat la consellera delegat de Bankinter, María Dolores Dancausa, durant la presentació de resultats de l'entitat.

"Cal distingir entre la fortalesa dels diferents bancs i cal ser prudents, però nosaltres tenim una gran fortalesa al nostre balanç. No ens plantegem en cap cas canviar la nostra política de dividends", ha reiterat la directiva a preguntes dels periodistes.

Sobre una possible remuneració als dipòsits a termini fix, ha afegit que “de moment no tenim planejat remunerar els dipòsits dels nostres clients”.

D'altra banda, Dancausa ha explicat que “a Portugal no ens plantegem cap operació, perquè estem molt satisfets amb el creixement orgànic i volem continuar potenciant-ho”.

Sobre l'impost addicional a la banca que vol aplicar el govern espanyol durant els dos propers anys, l'ha considerat "injust, discriminatori i confiscatori" i no ha descartat "acudir als tribunals" si ho consideren necessari per defensar els interessos dels seus accionistes.

Noticias relacionadas

contador