l-ue-pourrait-payer-plus-de-10-milliards-d-euros-pour-les-vaccins-pfizer-et-curevac
2,54$
  • 0,01$
  • 0,23%

Brutal càstig en borsa per a l'empresa farmacèutica alemanya CureVac, que es desploma un 45% en la preobertura de Wall Street i un 50% a la borsa de Frankfurt, després de comunicar aquest dimecres que el seu candidat a vacuna CVnCoV contra el coronavirus havia aconseguit una eficàcia del 47% a l'anàlisi provisional, cosa que significa que incompleix els criteris estadístics especificats per al seu èxit.

La vacuna de CureVac, que es considerava una candidata clau en la carrera internacional de l'aprovació de fàrmacs contra el coronavirus, ha estat un temps en un assaig clínic de fase 2b/3, cosa que és una etapa clau per a la seva aprovació.

De fet, fins a principis d'aquest mes, l'empresa ha estat esperant que l'Agència Europea del Medicament (EMA, per les sigles en anglès) aprovés el seu ús en funció de les dades de l'assaig clínic.

Per la seva banda, el director executiu de CureVac, Franz-Werner Haas, ha dit que l'empresa estava esperant resultats més sòlids durant l'anàlisi intermedi i que l'assaig, que es troba actualment en curs, continuarà fins a obtenir l'anàlisi final. "L'eficàcia final encara podria canviar", ha encoratjat.

Noticias relacionadas

contador