santander caixabank bbva

Credit Suisse continua deixant clar que li agraden els bancs espanyols. Als darrers informes, la companyia helvètica ha reiterat les seves bones perspectives per a les entitats de la península, especialment pels tres grans bancs nacionals: Santander, BBVA i CaixaBank.

  • 4,85€
  • 2,16%
  • 10,99€
  • 4,57%
  • 5,11€
  • 1,95%

D'aquest trio, el valor preferit de la companyia suïssa és CaixaBank. Els experts de Credit Suisse segueixen recomanant sobreponderar el banc radicat a València i en milloren el preu objectiu fins als 4,20 euros des dels 3,9 euros anteriors.

Del banc presidit per José Ignacio Goirigolzarri en destaquen la sensibilitat als tipus d'interès, incidint que els seus dipòsits detallistes permetran una “encoratjadora” ampliació dels diferencials dels clients. "A més, l'augment dels rendiments sobirans hauria de contribuir al creixement dels ingressos per interessos a mesura que la direcció continuï amb l'expansió de la cartera de valors", afegeixen.

“Encara que reconeixem els riscos a la baixa per a la qualitat dels actius pel deteriorament de les perspectives macroeconòmiques, creiem que l'important creixement dels ingressos del banc i un excés de provisions conservador haurien de compensar amb escreix les pressions sobre el COR ('combined operating ratio')”, afegeixen.

Pel que fa a Banc Santander, Credit Suisse també recomana sobreponderar a la companyia càntabra, alhora que ha incrementat el preu objectiu dels seus drets fins als 4,1 euros des dels 4 euros anteriors. "Continuem veient un major augment dels ingressos nets per interessos enmig de la restricció monetària tant als mercats emergents com als desenvolupats, cosa que en última instància impulsa l'augment de les nostres estimacions", assenyalen.

Així mateix, el banc helvètic espera que la situació al Brasil faci un tomb a mesura que es reverteixi la “sensibilitat negativa” cap als increments de tipus i preveuen un enfortiment dels ingressos per interessos des del quart trimestre del 2022 i durant tot l'exercici 2023 "També creiem que el nou conseller delegat pot impulsar una major connectivitat i integració a tota l'empremta del banc, millorant-ne l'eficiència i la rendibilitat i centrant-se en l'optimització del capital", afegeixen.

Alhora, Credit Suisse veu “vents favorables” a les pujades de tipus a Espanya i Mèxic per a BBVA, per als quals mantenen una recomanació de neutral i un preu objectiu de 5,2 euros per acció. "Veiem un creixement més gran dels ingressos a Espanya i Mèxic, que impulsa augments d'entre el 3% i el 8% en les nostres previsions de BPA per a l'exercici 22/23E, respectivament", expliquen.

La piga de BBVA continua sent Turquia, on “la persistència de la inflació podria traduir-se en ajustaments superiors als previstos a la posició monetària neta de la filial (Garanti)”.

Noticias relacionadas

contador