ep edificio de bbva en madrid 20200414115305
Joaquin Corchero - Europa Press

Els experts de Credit Suisse han retallat el preu objectiu i les estimacions de BBVA després de la publicació de resultats la setmana passada. La firma n'ha rebaixat el preu de 2,90 euros a 2,80 euros, i en manté el consell d''infraponderar'.

  • 10,02€
  • 0,46%

"Després del primer trimestre, rebaixem la nostra estimació d'ingressos nets per a 2020/2021 en un 9% i un 5%, respectivament", assenyalen aquests analistes.

Credit Suisse també ha rebaixat la seva estimació de marge d'interessos en un 1-2% per l'impacte del negoci als països emergents i els EUA, compensat en part per les condicions més favorables de les TLTRO. "A més, reduïm encara més les nostres estimacions d'ingressos per comissions a causa de la disminució de l'activitat dels clients, en part compensada per la baixada de les despeses. Continuem estant molt preocupats pel cost de la perspectiva de risc als mercats emergents de BBVA", afegeix la firma.

BBVA va perdre 1.792 milions d'euros en el primer trimestre per la deterioració als EUA i la crisi del coronavirus. Després de l'anticipació de sanejaments de 1.433 milions d'euros per la crisi del Covid-19, BBVA va guanyar 292 milions d'euros entre gener i març. Incloent-hi a més l'impacte de l'ajust negatiu del fons de comerç als Estats Units (per import de 2.084 milions d'euros), es va registrar aquesta pèrdua de 1.792 milions d'euros aquest trimestre.

L'entitat va anunciar també dijous passat que no pagarà cap quantitat en concepte de dividend amb càrrec als resultats de l'exercici 2020 fins que desapareguin les incerteses generades per la Covid-19 i, en cap cas, abans del tancament d'aquest exercici.

Noticias relacionadas

contador