ep economiatransporte-amp aena lograde 76 millonespasajerosabril un 63 mas
AEROPUERTO DE BARAJAS - Archivo

Credit Suisse continua defensant a Aena com un valor amb "una bona posició per a recuperar-se després de la crisi del Covid-19". En el seu últim informe, la signatura suïssa manté un preu objectiu de 136 euros per a cada unes de les accions del gestor aeroportuari espanyol, amb el que li atorga un potencial alcista del 17% respecte al preu que està registrant aquest dilluns.

  • 174,50€
  • -0,68%

En la seva opinió, la companyia "està ben situada des d'una perspectiva de liquiditat", encara que adverteix dels riscos per l'increment de diagnòstics de casos positius per coronavirus que s'està observant a Europa. "Les restriccions addicionals impactaran negativament en la confiança i plantejaran preocupacions sobre la recuperació de les aerolínies", afectant col·lateralment empreses com Aena, ADP i Fraport.

Alguns mitjans britànics, com 'The Daily Mail', van apuntar la setmana passada que Regne Unit imposar als ciutadans i turistes que provinguin de França una quarantena de 14 dies, com ja va fer amb Espanya. Aquesta decisió "tindria un impacte directe limitat en Aena, ADP o Fraport", defensa Credit Suisse. Així i tot, insisteix que més restriccions "serien negatives per a la confiança del sector i augmentarien la probabilitat de restriccions addicionals en altres llocs, la qual cosa podria afectar directament aquestes empreses".

Noticias relacionadas

contador