coca cola european madrid

Credit Suisse veu en Coca-Cola Europacific Partners bones perspectives. Els analistes pronostiquen uns ingressos orgànics durant l'exercici fiscal 2022 un 5,3% per sobre dels nivells pre-pandèmics. A més, creuen que està en camí de duplicar les vendes en comparació amb els nivells de l'any fiscal 2019 per a l'exercici 2023.

  • 66,50€
  • 0,75%

"Les nostres previsions d'ingressos, EBIT i BPA per a l'any fiscal 2023 són un 6%, un 12% i un 14%, respectivament, per davant del consens, ja que som més optimistes sobre la recuperació d'Europa", apunten en un recent informe.

Situen el seu preu objectiu als 61 euros per acció, cosa que indica un potencial de pujada d'un 20%. "El rendiment per dividend del 3,5% de l'any fiscal 2022 és el millor de la seva classe, recolzat principalment per un creixement dels guanys en moneda forta, i proporciona un pis de valoració", asseguren els analistes.

No obstant això, assenyalen com a riscos el ritme de la recuperació comercial d'Europa durant el període estival, cosa que inclou la incapacitat de fixar el preu a causa de la inflació de costos i els vents en contra reguladors del plàstic i el sucre.

contador