aena portada gran canaria

Credit Suisse ara sí que creu en Aena, en plena crisi del coronavirus. La casa d'anàlisi suïssa en rebaixa el preu objectiu fins a 148 euros, però li continua adjudicant potencial alcista (el títol cotitza ara a 98 euros). A més, n'eleva la recomanació de 'mantenir' a 'comprar'.

  • 173,20€
  • -0,69%

Els analistes justifiquen la seva recent postura perquè creuen que la gestora aeroportuària està "ben posicionada per capejar la crisi", malgrat tot.

Credit Suisse reconeix que Aena es troba assetjada per les preocupacions "sobre de la seva liquiditat i trànsit de passatgers", però defensa que les seves anàlisis la deixen en una bona posició per fer front a la pandèmia, i que "els seus negocis gaudeixen de certa resiliència per aconseguir-ho".

Com a catalitzadors per a Aena, l'entitat suïssa apunta al trànsit aeri xinès, que comença a rebotar després de les cinc setmanes de confinament del gegant asiàtic.

Com a possibles vents de proa per a l'acció, Credit Suisse assenyala una caiguda del trànsit aeri de més del 45%. En aquest aspecte, la casa d'anàlisi rebaixa també la previsió de trànsit del 1,9% al -39,5%.

Noticias relacionadas

contador