ep edificio de colonial en paris alquilado a goldman sachs
COLONIAL - Archivo

Colonial segueix mantenint el suport dels analistes després del seu Dia de l'inversor i malgrat les seves caigudes d'aquest dijous. Des de Renta 4 asseveren que "la falta de notícies és una bona notícia" en si mateixa, i reiteren el consell de 'sobreponderar' els seus títols, als quals dediquen un preu objectiu de 10,2 euros per acció.

  • 5,46€
  • -0,55%

"En definitiva, una reiteració de la tesi d'inversió en la companyia, basada fonamentalment en la qualitat de la seva cartera d'actius d'oficines prime (61% París, 24% Madrid i 15% Barcelona), amb una guia de resultats a curt termini lleugerament pitjors del que esperava el consens i sense novetats rellevants (si bé es reiteren tots els aspectes positius)", argumenten els experts de Renta 4.

A Banc Sabadell també subratllen l'absència de novetats durant el seu Dia de l'inversor, "tot i que la guidance de rendes brutes i BPA per a aquest any està per sota del que esperàvem. Això és la causa d'un efecte perímetre després de vendes d'actius, principalment, i dels efectes específics de 2020 per la qual cosa li donem una importància relativa baixa".

"Si ho mirem en termes de valor d'actius, els 2 cèntims de menor BPA representen <0,2% de l'NAV al juny de 2020. Les perspectives a mitjà termini segueixen sent bones, en la nostra opinió", conclouen els analistes del banc català al seu últim informe.

contador