codere portada resultados financieros

Codere té previst que la propera reunió amb els bonistes creditors per tractar el seu refinançament es celebri el 29 de setembre, si no hi ha canvis d'agenda, segons ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 0,09€
  • 0,00%

L'operador de sales d'apostes i casinos ja va comunicar divendres passat que un 81,3% dels tenidors de bons (uns 182 creditors) ja s'havia sumat a l'acord de refinançament.

La companyia ha indicat aquest dilluns que l'Alt Tribunal Anglès (English High Court), que porta el procés, va aprovar que els creditors facultats per a votar aquest 'scheme', en referència a l'acord, "seran beneficiaris d'un interès preferent pels bons existents a l'hora de registre que correspon amb les 16.00 hores de Londres del 25 de setembre de 2020".

A més, el tribunal va concedir la petició de la filial Codere UK que tots els creditors d'aquest 'scheme' votin conjuntament com una única classe en una única reunió.

En referència a aquesta trobada, indica a la CNMV que queda convocada la reunió dels creditors de l''scheme' perquè el considerin a les 14.00 hores de Londres del 29 de setembre de 2020 (o en una altra hora o data que Codere UK pugui determinar i notificar als creditors).

Noticias relacionadas

contador