Codere
0,09€
  • 0,00€
  • 0,00%

Després de les informacions aparegudes en alguns mitjans, Codere ha aclarit que encara no ha decidit si ampliarà capital o presentarà una oferta pública de subscripció per afavorir la liquiditat del valor, segons un fet rellevant enviat aquest divendres a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Reconeix que "de manera contínua s'estudien diferents alternatives tendents a afavorir la liquiditat del valor

"A aquesta data no hi ha cap proposta concreta presentada al Consell d'Administració, ni internament la direcció està treballant en una línia concreta en aquest sentit i no hi ha mandats atorgats a bancs".

Així ho assegura la companyia en relació a les informacions aparegudes en alguns mitjans en què es deia que planeja una OPV amb ampliació de capital per més de 200 milions d'euros o que vol donar sortida als fons el 2020 amb una col·locació de títols.

No obstant això, Codere reconeix que "de manera contínua s'estudien diferents alternatives tendents a afavorir la liquiditat del valor, entre les quals es troben al costat d'altres, una possible ampliació de capital o una oferta pública de subscripció".

Segons aquests mitjans, la principal empresa de joc cotitzada a Espanya té l'objectiu d'impulsar la seva activitat a Mèxic i Espanya, així com la seva presència en el joc en línia.

Les accions de Codere avancen durant la sessió d'aquest divendres al voltant d'un 2%.

Noticias relacionadas

contador