ep logotipo de coca-cola a las puertas de su sede en la calle de la ribera del loira madrid espana
Eduardo Parra - Europa Press

The Coca-Cola Company continua confiant que complirà els seus objectius per al conjunt de l'exercici 2020, encara que anticipa un lleuger impacte en els resultats del primer trimestre arran de l'epidèmia de coronavirus (Covid-19) a la Xina, tercer mercat per volum de vendes del gegant d'Atlanta.

  • 60,17$
  • 2,14%

En aquest sentit, Coca-Cola estima que el coronavirus restarà entre dos i tres punts al creixement dels seus volums de vendes, mentre que retallarà entre un i dos punts del creixement orgànic dels ingressos de la multinacional. Així mateix, la companyia calcula un impacte negatiu d'entre un i dos penics en el seu benefici per acció del primer trimestre.

"En funció de les últimes previsions, la companyia espera aconseguir les seves orientacions anteriors per al conjunt d'aquest exercici", ha indicat la multinacional, que ha assenyalat que "veu grans oportunitats a la Xina i continuarà invertint en el seu creixement a llarg termini".

Pel que fa a l'epidèmia, Coca-Cola ha assegurat que està seguint totes les pautes del Govern, i que ha pres mesures de precaució i està fent tots els possibles per evitar que el virus es continuï propagant, a més de col·laborar amb organitzacions que treballen en suport dels pacients i en la contenció del virus.

"La companyia ha implementat mesures de precaució per protegir els nostres treballadors a la Xina, cosa que inclou proporcionar màscares facials i desinfectants per a les mans, la instal·lació de controls de temperatura en oficines i instal·lacions de fabricació; i l'establiment de mecanismes de control de la salut en tot el nostre sistema a la Xina", ha explicat.

Noticias relacionadas

contador