ep inmobiliria colonial logo
eps

Jornada tranquil·la per la macroeconomia la del proper dilluns 26 de febrer. A Espanya, el mercat estarà pendent d'una nova allau de resultats empresarials. Colonial, Sacyr, Gestamp, Abengoa, Corporació Financera Alba i Faes Farma arrencaran la setmana i publicaran els seus comptes trimestrals aquest dilluns.

  • 5,43€
  • 1,40%
  • 3,31€
  • -0,66%

Més enllà d'Espanya, dilluns al Regne Unit es coneixerà l'índex Nationwide de preus d'habitatge, i als Estats Units es publicaran les vendes d'habitatges nous de gener.

De cara a la setmana que ve, dimarts 27 de febrer es publicarà l'Índex de Preus al Consum (IPC) a Espanya i a Alemanya. Dimecres 28 es coneixerà el PIB del quart trimestre als EUA. A Espanya, la dada del PIB trimestral es publicarà dijous 1 de març, així com el PMI manufacturer a les principals economies del món. Finalment, el divendres hi haurà xifres d'atur a Espanya i als Estats Units.

Pel que fa a empreses, durant la setmana seguiran les publicacions de resultats: Acciona, Técnicas Reunidas, Indra, Mediaset i Meliá (dimarts 27) i també Grifols, Endesa, Acerinox, Aena, Repsol, Amadeus, Merlin, Ferrovial, Viscofan, Atresmedia, ACS i NH (dimecres 28).

ECONOMIA

Regne Unit: índex Nationwide de preus d'habitatge (08:00h).

EUA: vendes d'habitatges nous de gener (16 00h).

EMPRESES

Espanya: resultats de Colonial, Sacyr, Abengoa, Gestamp, Corporació Financera Alba i Faes Farma. Europac paga dividend de 0,1250 euros per acció.

Noticias relacionadas

contador