ep juan velayos ceoneinor homes enforo organizadoeuropa press
EUROPA PRESS

Els experts de Citi reafirmen la seva visió favorable sobre Neinor Homes després d'assistir al Dia de l'inversor que la SOCIMI celebra aquesta setmana (entre el 24 i el 27 de setembre).

  • 11,40€
  • 1,06%

"La presentació de l'actualització del negoci del grup mostra un major progrés en les llicències de construcció i en els emplaçaments que s'estan construint", assenyalen aquests analistes.

Neinor ja ha obtingut, aproximadament, el 55% de les llicències per al 2020 i té com a objectiu arribar al 70% per al moment de la presentació de les xifres del tercer trimestre. Les unitats en construcció ascendeixen aproximadament a les 4.900 des de les 3.550 de finals del primer semestre i inclouen 7 emplaçaments amb llicències obtingudes recentment, amb l'inici imminent de construcció.

"La valoració del valor liquidatiu es manté sense canvis respecte a l'actualització del primer semestre, al nostre parer. (...) La cartera de comandes passa de 929 milions d'euros durant el primer semestre a 1.004 milions d'euros", afegeixen des de Citi.

Amb tot, aquests analistes reiteren el seu consell de neutral per a Neinor, amb un preu objectiu de 16,34 euros (xifra que implica un potencial del 6% enfront del preu actual de cotització).

Noticias relacionadas

contador