• Un informe de Citi alaba la diversificación y la reducción del nivel de apalancamiento
  • El banco otorga un precio objetivo de 31,5 euros, frente a los 26,4 euros actuales
acs632x175

ACS, la major constructora del món per ingressos, és un valor atractiu per comprar i incorporar a les carteres, segons els analistes de Citi, que atorguen un potencial alcista al títol del 20% respecte als nivells actuals. Avui dilluns, les accions del grup presidit per Florentino Pérez cotitzen sense direcció clara i sense gairebé moviment, mentre que en l'acumulat de l'any es deixen un 2%, davant la caiguda del 10% per a l'IBEX-35.

ACS

  • 39,76€
  • 0,71%

La firma té capacitat de generar ingressos de 35.000 milions en vendes. Entre les regions més importants hi ha Amèrica del Nord amb un 40%, Àsia-Pacífic amb un 28% i Europa amb un 25%. A més, a Citi destaquen que la cartera de comandes, d’1,9 anys, arriba als 67.000 milions d'euros, i que l'exposició mitjançant palanquejament a la inversió global en infraestructures s'ha reduït "significativament" fins un cop el deute net respecte al benefici abans d'impostos, amortitzacions i depreciacions (Ebitda).

L'informe de Citi sobre ACS destaca que la valoració dels analistes es tradueix en un preu objectiu de 31,5 euros, fet que suposa un potencial de pujades de gairebé el 20% davant els nivells actuals, en 26,45 euros. L'empresa ofereix "un atractiu dividend del 4,3%".

contador