ep archivo   autopista 407 de toronto canada de ferrovial
FERROVIAL - Archivo

Cintra, filial de Ferrovial, ha presentat aquest dimarts una oferta per a la possible adquisició d'un màxim del 24,90% del capital de la societat cotitzada índia IRB Infrastructure Developers. Aquesta adquisició s'efectuaria mitjançant una ampliació de capital preferent.

  • 28,92€
  • 0,28%

L'import de la inversió pujaria a un màxim de 364,64 milions d'euros, tenint en compte un tipus de canvi d'1 euro igual a 87,216 rupies índies.

El tancament de l'operació està subjecte, entre altres requisits, que Cintra, IRB Infrastructure Developers i Virendra D. Mhaiskar (la seva família i societat hòlding), accionista majoritari d'IRB Infrastructure Developers, arribin a un acord definitiu sobre la transacció. També depèn que la junta d'accionistes d'IRB aprovi l'ampliació de capital preferent. Finalment, cal obtenir les corresponents aprovacions administratives i d'entitats finançadores.

En cas que la transacció es completi, una participació màxima del 24,90% no atorgarà a Cintra drets de control sobre IRB Infrastructure Developers. Virendra D. Mhaiskar (la seva família i la seva societat hòlding) continuarà sent l'accionista majoritari i continuarà controlant la gestió de la societat.

contador