ep cimic filial australiana de acs
CIMIC (ACS) - Archivo

UGL, del Grup CIMIC (filial d'ACS), s'ha adjudicat una pròrroga del contracte per a prestar serveis de gestió d'actius i relacionats amb projectes a les terminals de combustible de BP a tot Austràlia.

ACS

  • 38,04€
  • 0,58%

El contracte plurianual, que inclou serveis d'enginyeria i manteniment, va ser adjudicat per Australian Terminal Operations Management (ATOM), una aliança d'empreses entre UGL i BP.

La pròrroga generarà uns ingressos per UGL d'aproximadament 150 milions de dòlars.

El president executiu i director general de Grup CIMIC, Juan Santamaría, va dir: "UGL i CIMIC tenen una llarga relació amb BP, i estem encantats de continuar-la amb la prestació de serveis d'operacions, manteniment i enginyeria de terminals segurs, fiables i eficaços".

El director general d'UGL, Doug Moss, va afegir: "UGL es complau a ampliar la nostra associació amb BP a través d'aquesta extensió del contracte d'ATOM. UGL s'enorgulleix de la seva reputació de proporcionar serveis de manteniment i projectes segurs i innovadors a tot Austràlia i esperem continuar amb això per millorar les capacitats dels nostres clients a través d'aquest contracte".

contador