ep cimic filial australiana de acs
CIMIC (ACS)

Cimic s'ha adjudicat l'extensió d'un contracte de manteniment de serveis comunitaris a l'Estat australià de Nova Gal·les del Sud, on es troba Sydney, que li generarà uns ingressos de 124 milions de dòlars australians (75 milions d'euros) durant els 18 mesos de durada.

ACS

  • 38,28€
  • -0,98%

La companyia australiana del grup ACS ha guanyat aquesta extensió a través de la seva filial Ventia i podrà optar a futurs programes de treball que incrementaran l'import gestionat fins als 160 milions de dòlars (97 milions d'euros), segons va informar en un comunicat.

L'adjudicació inicial del projecte es remunta a abril de 2016 i, gràcies a aquesta extensió, el grup continuarà mantenint aquestes tasques de manteniment per al departament públic encarregat de la cartera d'habitatge social a Sydney, Newcastle i Hunter Valley.

Ventia escomet cada any 350.000 projectes per a Land and Housing Corporation en uns 60.000 habitatges i defensa que més del 90% dels inquilins estan "satisfets" amb el seu treball, gràcies a la seva inversió en tecnologia que permet un manteniment "ràpid i efectiu".

Totes les subcontractes que empra Ventia són pimes, donant treball a més de 3.500 persones. "Aquest contracte és reflex de l'excepcional servei donat pel nostre equip després de 18 mesos de projecte. Aquesta extensió donarà suport a la contínua innovació i continuarà millorant els nostres serveis per a la comunitat", conclou el director d'Infraestructures Socials de Ventia, Derek Osborn.

Noticias relacionadas

contador