ep fachada de la sede de cellnex telecom a 2 de abril de 2024 en barcelona catalunya espana
David Zorrakino - Europa Press

IB Digital, Agència Balear de Digitalització, Ciberseguretat i Telecomunicacions, ha adjudicat a Cellnex l'actualització i l'ampliació de la xarxa de seguretat i emergències de les Balears.

  • 31,63€
  • -2,35%

El contracte per al subministrament, instal·lació, posada en funcionament i actualització de les estacions TETRA de la xarxa de seguretat i emergències de les Illes Balears té una durada de quatre anys i ascendeix a un import global de prop de 7 milions deuros.

Ha estat adjudicat mitjançant concurs públic a la Unió Temporal d'Empreses (UTE) formada per SAMPOL i Tradia –companyia del Grup Cellnex–.

Aquesta mateixa UTE ha estat l'encarregada, des del 2013, de l'operació i el manteniment d'aquesta xarxa de seguretat i emergències, però a partir de la signatura d'aquest contracte, també realitzarà la instal·lació de noves estacions base (TBS) per satisfer les necessitats de cobertura de les flotes usuàries com Policies Locals, Protecció Civil, Servei d'Atenció Mèdica, Bombers, entre d'altres.

"És important que IB Digital torni a confiar en Cellnex per a l'operació de les xarxes de seguretat i emergència de les Illes Balears, aquesta vegada també per a la instal·lació de nou equipament. Aquestes xarxes necessiten una altíssima continuïtat que podem oferir gràcies a l'excel·lent equip de professionals de Cellnex a Espanya i al conjunt d'infraestructures desplegades tant a la península com a les illes”, ha assenyalat Jose Valero Romero, Commercial Developer de Cellnex Espanya.

Per part seva, Miguel Cardona Pons, Director Gerent d'IB Digital ha remarcat que "el servei de les estacions TETRA orientades a oferir comunicacions segures gestionades 24/7 al servei del personal de les administracions públiques amb competències en seguretat i emergència de les Illes Balears és vital per a la resposta ràpida necessària en situacions d'emergència".

Noticias relacionadas

contador