ep sede de cellnex
EUROPA PRESS - Archivo

Cellnex Telecom ha perdut 43 milions d'euros durant els primers sis mesos de 2020 per les amortitzacions (+95% respecte al mateix període de 2019) i costos financers (+23%), associats a l'"intens procés d'adquisicions i la consegüent ampliació del perímetre", segons ha informat l'operador de telecomunicacions en un comunicat.

  • 31,39€
  • 0,74%

Els ingressos van ascendir a 723 milions d'euros (+48%) i l'Ebitda va créixer fins als 527 milions (+64%) després de consolidar les adquisicions d'actius dutes a terme al 2019 a França i Itàlia (Iliad), Suïssa (Salt), el Regne Unit (BT), Irlanda (Cignal) i Espanya (Orange), així com la compra d'Omtel a Portugal tancada al gener, ha comunicat aquest dilluns a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

La companyia resta importància a les pèrdues i asseguren que és una xifra "coherent" amb la fase de fort creixement que viu la companyia. Una situació que no esperen que es corregeixi en un futur a curt termini, és més, preveuen un resultat comptable negatiu durant els propers trimestres.

contador