ep sedecellnex
EUROPA PRESS
31,81€
  • 0,18€
  • 0,57%

Cellnex ha col·locat finalment 200 milions d'euros en bons sènior, no garantits i convertibles per accions ordinàries, amb venciment el 16 de gener del 2026, després d'haver finalitzat el procés de prospecció accelerada de la demanda duta a terme ahir per BNP Paribas i Morgan Stanley.

L'empresa ha anunciat aquest dilluns l'emissió, que ha tingut com destinataris exclusivament inversors professionals, i ha informat inicialment que l'import nominal anava a ser de 150 milions, ampliables a 50 més.

Finalment, Cellnex ha comunicat aquest dimarts a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que l'import nominal de l'emissió col·locada ha estat en total de 200 milions d'euros.

Segons els termes finals de l'emissió, els bons s'emetran a un preu de 100.270,5 euros, amb un cost de venciment del 1,45%. Arribada la data de venciment (16 de gener del 2026), els bons que no s'haguessin convertit o canviat, amortitzat o recomprat i cancel·lat amb anterioritat s'amortitzaran completament pel seu import nominal.

El preu de conversió vigent dels bons serà de 38,08 euros, la qual cosa representa una prima del 60% sobre el preu d'ahir en borsa de les accions de Cellnex. Les accions subjacents als bons representen un 2,3% del capital social de l'empresa abans de la nova emissió.

Està previst que la subscripció i desemborsament dels nous bons tingui lloc el proper 21 de gener, sempre que es compleixin les condicions previstes en el contracte de subscripció.

Aquesta nova emissió serà fungible des de la data d'emissió amb l'emissió de bons sènior, no garantits i convertibles per import de 600 milions d'euros que l'empresa va dur a terme el 16 de gener del 2018, a el 1,5% d'interès i amb venciment el 2026.

Noticias relacionadas

contador