• Elecnor, per la seva banda, realitzarà el contracte clau en mà (EPC) associat a aquesta inversió per un import de 215 milions d'euros
cbelecnor short

Celeo Redes s'ha adjudicat la construcció, operació i manteniment de les instal·lacions corresponents al Lot 2 de l'última licitació realitzada al Brasil per l'Agència Nacional d'Energia Elèctrica (ANEEL). La inversió prevista al projecte és de 248 milions d'euros. L'adjudicatària, Celeo Redes, és una societat participada pel fons holandès APG i Elecnor.

  • 20,85€
  • 2,21%

La nova concessió elèctrica consisteix en diversos trams de línia de 500 kV i 230 kV, totalitzant 414 km de longitud; la construcció de tres noves subestacions que sumen un total de 4.200 MVA de capacitat de transformació; i diferents ampliacions en 4 subestacions ja existents.

El projecte, ubicat als estats de Piauí i Ceará, servirà per evacuar la potència dels nous desenvolupaments eòlics del litoral dels estats de Maranhão, Piauí i Ceará.

Elecnor, per la seva banda, realitzarà el contracte clau en mà (EPC) associat a aquesta inversió per un import de 215 milions d'euros. Les accions d'Elecnor cauen un 2,74%.

Noticias relacionadas

contador