ep archivo   el director general de grupo catalana occidente francisco jose arregui
GRUPO CATALANA OCCIDENTE - Archivo

Grup Catalana Occident ha anunciat la incorporació de tres nous membres al seu Comitè de Direcció, que es farà efectiva el proper 1 de gener. Els nomenaments s'emmarquen en un procés de relleu ordenat a la cúpula directiva del grup assegurador, que s'està duent a terme després de l'anunci de la propera jubilació de Francisco José Arregui, director general de l'entitat des del 2001.

  • 37,05€
  • 0,82%

Així, després de la jubilació de l'actual director general del grup, Clara Gómez, actualment la subdirectora general de Funció Actuarial i Control de Riscos, assumirà la Direcció General Financera-Riscos. Gómez és llicenciada en Ciències Actuarials i Financeres per la Universitat Complutense de Madrid i en Dret per la Universitat Autònoma de Madrid, Inspectora d'Assegurances de l'Estat i Auditora de Comptes (ROAC).

Joaquín Guallar, actual subdirector general del Servei Jurídic i Secretaria de Grup Catalana Occident, ostentarà la Direcció General Legal-Corporativa. A més, després de la jubilació d'Arregui, actual conseller secretari del Consell d'Administració del grup assegurador, esdevindrà secretari no conseller de la societat.

Finalment, es crea la Direcció General d'Estratègia i Desenvolupament de Negoci, àrea que fins ara depenia del conseller delegat i que assumirà Francisco Sánchez, amb l'objectiu d'impulsar les adquisicions i aliances estratègiques, així com complementar el posicionament del grup en mercats o activitats concretes.

El conseller delegat del Grup Catalana Occident, Hugo Serra, ha subratllat que el relleu a la cúpula directiva respon a l'"evolució lògica i continuista de l'estratègia que està duent a terme el grup als últims anys". A més, ha agraït la contribució de Francisco José Arregui al creixement de l'entitat durant les últimes dècades. "Ha estat una persona clau en la trajectòria d'èxit de Grup Catalana Occident i li desitgem el millor en aquesta nova etapa", ha afirmat.

contador