• Les sortides de tots els vols de la companyia s'estan retardant per aquest incident
  • "Els nostres sistemes estan caiguts a tot arreu. Esperem que no duri gaire...", assegura la companyia a Twitter
  • Barajas, un dels destins afectats
delta

L'aerolínia nord-americana Delta Air Lines ha anunciat aquest matí que han tingut una caiguda dels seus sistemes informàtics que ha obligat a retardar els seus vols. La companyia, que està tractant de resoldre l'incident "el més aviat possible" ha advertit als seus passatgers que han de comprovar l'estat del seu vol abans d'anar a l'aeroport fins que solucionin el problema. Els vols ja en ruta de la companyia no s'han vist afectats.

  • 53,26$
  • 0,38%

"Desafortunadament, tots els nostres vols estan a terra a causa d'un error de sistema a nivell nacional. Confiem que no duri molt més", ha asseverat la companyia a través del seu compte de Twitter, en el qual està rebent una gran quantitat de missatges de passatgers enfadats per les esperes. Els usuaris de l'aerolínia estan també pujant fotos de les aglomeracions als aeroports a causa de l'incident.

Llegiu també: Delta gana 2.248 millones de euros en el primer semestre, un 12% más

RETARDS A BARAJAS

Entre els aeroports on els passatgers han reportat retards segons el Daily Mail es troben els de Fiumicino (Roma) Heathrow (Londres) i l'aeroport de Frankfurt a Alemanya. D'altra banda, fonts de l'Aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas han confirmat a Bolsamanía que la companyia tenia programats per aquest matí dues sortides de l'aeroport madrileny que estan patint retards, mentre que dos vols d'arribada han operat amb normalitat. L'aerolínia nord-americana també vola a Barcelona i a Màlaga.

Pel que fa als aeroports nord-americans es troben l'Aeroport Internacional de Los Angeles, així com els d'Orlando, Honolulu i San Francisco. Delta, amb seu a Atlanta (EUA), atén a prop de 180 milions de clients a l'any i dóna feina a més de 80.000 persones, segons la seva pàgina web.

La companyia ha anunciat a Twitter que el sistema operatiu està tornant, poc a poc, a funcionar. Durant el matí, l'aerolínia nord-americana ha informat pel seu compte de Tiwtter i el compte de notícies de la companyia com anava evolucionant el problema.

Llegiu més:

Un vuelo de Delta Airlines entre Detroit y Londres aterriza de emergencia en Heathrow

Anuncio de inversión de Delta Airlines pone en las nubes las acciones de Aeroméxico

Caos en Francia: problemas en el espacio aéreo por la huelga general

El caos se apodera de Vueling en el inicio de la operación salida de verano

contador