• Els ingressos de la companyia es van situar en 57.370 milions de dòlars
BP chief executive Bob Dudley, oil & gas

La petroliera britànica BP ha obtingut un benefici net en el segon trimestre de l'any de 684 milions de dòlars. Una xifra que és un 5% menor a l'aconseguit entre abril i juny de l'any anterior, on la companyia va aconseguir 720 milions de dòlars. No obstant això, el benefici se situa per sobre del pronòstic dels analistes de Reuters que estimava 500 milions de dòlars.

BP

  • 5,25£
  • -0,29%

La petroliera britànica ha aconseguit menys de la meitat dels 1.510 milions de dòlars que va ingressar en el primer trimestre. BP és resultat de l'efecte de la cancel·lació de l'exploració petrolífera a Angola que, segons assenyala Reuters, estaria valorada en 750 milions de dòlars.

Els ingressos també s'han situat per sobre del consens d'analistes. La companyia va aconseguir 57.370 milions de dòlars enfront dels 50.620 milions esperats. Una dada que suposa un va augmentar del 21% pel que fa als 47.276 milions de dòlars ingressats en el mateix exercici de l'any anterior.

"Continuem posicionant a BP per al nou entorn de preus del petroli, amb un continu enfocament estricte en costos, eficiència i disciplina en la despesa de capital", va assenyalar Bob Dudley, director general de BP, en un comunicat publicat a la pàgina de la petroliera britànica.

"Estem realitzant una forta labor operativa en el primer semestre de 2017 i tenim un impuls estratègic considerable en la resta de l'any i 2018, amb l'augment de la producció dels nostres nous projectes d'upstream (exploració i producció) i el creixement de la comercialització en el downstream", va agregar Dudley.

Noticias relacionadas

contador