ep archivo   sede de cellnex 20230727182716
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Cellnex i Boldyn Networks (Boldyn) han arribat a un acord pel qual Boldyn adquirirà la unitat de negoci de xarxes privades de Cellnex, principalment integrada per Edzcom, la filial finlandesa del grup especialitzada en solucions de connectivitat per a xarxes privades en entorns i complexos industrials. El tancament de l'operació està previst per al primer trimestre del 2024. El preu no se n'ha fet públic.

  • 34,00€
  • 1,40%

Oscar Pallarols, director Global d'Innovació, Desenvolupament de Negoci i Tecnologia de Cellnex, ha comentat que “en el marc del nostre focus en les activitats i negocis al voltant de les torres de telecomunicacions i els actius adjacents, hem trobat en Boldyn l'operador idoni per portar Edzcom a una nova fase de creixement expansiu. Atès que les xarxes privades es troben entre les activitats “core” de Boldyn, sens dubte son el soci ideal per a Edzcom en aquesta propera fase del seu creixement”.

Mikko Uusitalo, conseller delegat d'Edzcom, ha emfatitzat que “Cellnex ens ha possibilitat l'expansió des dels països nòrdics als principals mercats d'Europa. Estem il·lusionats amb l'oportunitat d'impulsar el nostre creixement ara de la mà de Boldyn Networks.

Boldyn és una gran companyia que ara adquireix un sòlid i experimentat equip amb experiència en més de 50 desplegaments a Finlàndia, França, Alemanya, Espanya, Suècia i el Regne Unit. Compartim la mateixa visió i estic convençut que conjuntament consolidarem el nostre lideratge al mercat de les xarxes privades, ens expandirem geogràficament i seguirem compromesos amb l'excel·lència del servei al client”.

Noticias relacionadas

contador